Anuntul Simplu

Descriere:
Pe bestauto.ro fiecare utilizator persoană fizică poate posta în mod GRATUIT permanent:
  • 5 anunturi la categoriile auto, moto, transport si utilaje
  • 100 anunturi la categoria diverse
Adăugarea sau repostarea de noi anunţuri suplimetare se face contra cost.

Tarif:
Postarea anunţurilor peste limita de 5 anunţuri gratuite este de 4 EURO + TVA pentru fiecare anunţ nou postat sau repostat .
Plata prin SMS se poate face de pe un telefon mobil din reţelele VODAFONE, ORANGE, COSMOTE.

Durata de valabilitate: 60 zile calendaristice de la data validării iniţiale.

Procedura:
Se trimite textul "bestauto" la numărul "7464" după care vei primi codul de activare pe care trebuie să-l introduci în căsuţa de activare. Modificarea unui anunţ este GRATIS.

Optiunile de promovare anunt - PROMO

Descriere:
Apare in lista de rezulate de cautare marca si marca+model inaintea anunturilor simple si este evidentiat printr-un chenar albastru.

Promo 7
5 EURO + TVA valabil 7 zile.
Se trimite textul BESTAUTO prin sms la 7465 dupa care veti primi un raspuns(tot prin SMS) in care se va cere sa se confirme cererea prin trimiterea unui nou SMS cu textul BESTAUTO DA la 7465. Dupa trimiterea SMS-ului de confirmare se primeste codul de validare. SMS-ul de confirmare nu va fi taxat suplimentar.

Promo 15
7 EURO + TVA valabil 15 zile.
Se trimite textul BESTAUTO prin sms la 7467 dupa care veti primi un raspuns(tot prin SMS) in care se va cere sa se confirme cererea prin trimiterea unui nou SMS cu textul BESTAUTO DA la 7467. Dupa trimiterea SMS-ului de confirmare se primeste codul de validare. SMS-ul de confirmare nu va fi taxat suplimentar.

Promo 30
9 EURO + TVA valabil 30 zile.
Se trimite textul BESTAUTO prin sms la 7469 dupa care veti primi un raspuns(tot prin SMS) in care se va cere sa se confirme cererea prin trimiterea unui nou SMS cu textul BESTAUTO DA la 7469. Dupa trimiterea SMS-ului de confirmare se primeste codul de validare. SMS-ul de confirmare nu va fi taxat suplimentar.

În cazul în care întâmpinaţi orice fel de probleme vă rugăm să folosiţi formularul de contact.